Jump to content

UIElement - Assembly non référencé


Recommended Posts

Bonjour

J'ai sur un programme .net un problème de référence d'assembleur (voir message sur l'image).

J'ai cherché sur les divers forums, mais je n'ai pas solutionné le problème...

Qu'est-ce qui me manque ?

 

eQPYP.jpg

 

using System;
using System.Drawing;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

using Autodesk.AutoCAD.Runtime;
using Autodesk.AutoCAD.DatabaseServices;
using Autodesk.AutoCAD.ApplicationServices;
using Autodesk.AutoCAD.EditorInput;
using Autodesk.AutoCAD.Geometry;
using Autodesk.Windows;

(...)


       void OnIdle(object sender, EventArgs e)

       {

           //Make sure ribbon manager is available
           
       if ([b]Autodesk.Windows.ComponentManager.Ribbon != null) //(problème ici)

           {

               //Create tab if it doesn't exist

               if (_ctxTab == null)

                   CreateCtxTab();



               //Otherwise make it visible

               if (!_ctxTab.IsVisible)

               {

                   Autodesk.Windows.RibbonControl ribbonCtrl =  Autodesk.Windows.ComponentManager.Ribbon;
                   ribbonCtrl.ShowContextualTab(_ctxTab, false, true); //et là
                   _ctxTab.IsActive = true;
                   
               }

               if (!_ctxTab.IsActive)
                   _ctxTab.IsActive = true;

           }

       }

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...